Tarih: 01.01.0001 00:00 820

Esenyurt AK Gençlik’te Münazara Yarışması

Ak parti İstanbul il Gençlik Kolları başkanlığının 2010 yıllında ‘’;Her düşünceye bir şans ver’’ adlı düzenlemiş olduğu ilçeler arası münazara yarışması neticesinde 39 ilçe arasından birinciliği Esenyurt ilçe Gençlik k

Esenyurt AK Gençlik’te Münazara Yarışması
Edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübelerden sonra Ak parti Esenyurt ilçe gençlik kolları başkanlığımızca mahalleler arası münazara yarışmaları başlatmış bulunmaktayız. 20 mahallemizin yarıştığı ve güncel konuların yer aldığı yarışmada keyifli tartışma anlarının yaşandığını gözlendi. Münazara takımlarının özverili çalışmalarının olduğu ve münazara tekniklerinin başarılı bir şekilde tez-anti tez olarak uygulandığı müsabakalar gerçekleştirildi.
 
Bir tek Galib Olacak
Jüri üyeliklerini Esenyurt ilçe teşkilatına birinciliği getiren ekipte yer alan Saim Yıldırım, Mehmet Urgar ve Siyasi hukuk işleri yardımcılıkları görevini yapan Cengizhan Bahadır, Emre Topçu ve Mustafa Yel oluşturmaktadır. Mahalle teşkilatlarımızın özverili münazara yapmalarının bir tek galibi olacaktır. Her anlamda kendini ve fikirlerini ifade eden gençlerin teşkilatımız içerisinde olması ve her konuyu konuşup tartışabilmeleri partimiz açısından bir kazanç olarak görülmektedir” dedi.
 
Münazara yarışmamız yarı finale çıkan ARDIÇLI MAH.YENİKENT MAH.MEHTERÇEŞME MAH NAMIK KEMAL MAH. Olmak üzere yarı final müsabakalari önümüzdeki günlerde kura çekimi ile gerçekleşecektir.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.