Tarih: 01.01.0001 00:00 624

Ak Parti’de İletişim-Diksiyon Eğitimi

İletişim-Diksiyon-Davranış Biçimleri Uzmanı Oğuz Gülay, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’na İnsan İlişkileri ve Davranış Biçimleri konulu eğitim verdi. Eğitim programına AK Parti Bölgemiz Milletvekilleri Prof.Dr.Mustafa Şentop ve T

Ak Parti’de İletişim-Diksiyon Eğitimi
İletişim-Diksiyon-Davranış Biçimleri Uzmanı Oğuz Gülay, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’na İnsan İlişkileri ve Davranış Biçimleri konulu eğitim verdi. Eğitim programına AK Parti Bölgemiz Milletvekilleri Prof.Dr.Mustafa Şentop, Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Asil ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle teşkilatlarının yöneticileri ile partililer katıldı. İnsan ilişkileri ve davranış biçimlerinde yaşanan hataları ve eksikleri fıkralar ve günlük hayattan anekdotlar ile tiyatral bir biçimde aktaran Oğuz Gülay, tecrübelerini paylaştı. Gün boyu süren eğitim, Oğuz Gülay’a çiçek ve Silivri yoğurdu hediye edilmesiyle sona erdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.