Tarih: 25.02.2012 18:17

Sarıkamış Kaymakamı Yerel Basını İstiyor

Facebook Twitter Linked-in

Sarıkamışlılar Gazetecileri Bölgeye Davet Etti
2012 Yılını proje yılı olarak adlandıran Yerel Basın birliği Derneği, Eğitim Kültür ve Turizm gezileri kapsamında Kar-Sarıkamış'a gitti. Sarıkamış ziyaretinde Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından ağırlanan Karayün, Yerel Basının güç birlikteliği için çalıştıklarını ifade ederken, '2012 yılında Türkiye genelinde yapacağımız ziyaretler ile meslektaşlarımızla buluşmayı hedefliyoruz' dedi.  Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş Sarıkamış'ın Yerel Medya ile tanıtımının istenilen hedef kitleye ulaşacağının altını çizerken, 'Yerel Basın birliği Derneği ve Nezir Karayün aracılığı ile bu kitleye ulaşacağımıza inanıyoruz. Dernek üyesi yerel basın mensuplarını Karayün liderliğinde ilçemize bekliyoruz. Tanıtım konusunda eksik kalmış bölgemizi Nezir Karayün ve Mustafa Küpeli aracılığı ile Yerel Basın birliği Kültür ve turizm gezileri dahilinde Türkiye'ye tanıtacağız'dedi.

Küpeli'den Meslektaşlarına Davet
Yerel Basın Birliği derneği onursal başkanu Mustafa Küpeli İstanbul'lu meslektaşlarını Sarıkamış kayak tesisleri, Sarıkamış Şehitliği, Katerina Köşkü, Ani Harabeleri, Kars Kalesi, Ardahan ve Iğdır'da bulunan tüm tarihsel ve kültürel dokularda buluşmak üzere meslektaşlarını Sarıkamış' a davet etti. Geziyle ilgili olarak bilgi aktaran Karayün, '90 Bin Şehit verdiğimiz bu topraklarda kültürel biz misar var, geçmişte izler bulduğumuz Sarıkamış'a meslektaşlarımızda birlikte geleceğiz' dedi.

Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün ve Onursal Başkan Mustafa Küpeli kendileri Sarıkamışta Ağırlayan Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'e ve vesile olan Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü başkanı Metin Karayazı'ya teşekkür etti. İkili ayrıca; Cemar Toprak Otelde kendileriyle yaklından ilgilenene yönetim kurulu başkanı Cemil Mar'a  teşekkür ederken, Yerel Basın ile birlikte yapılacak olan Sarıkamış ziyaretinde destek beklediklerinin de altını çizdi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —