Tarih: 01.01.0001 00:00 518

Soba Ve Gaz Zehirlenmeleri Bilgilendirme Semineri

Afetlerde ilk yardım konusunda, çevreyi korumak adına atıkların kaynağında ayrı toplanması konusunda ve bir çok hastalık konusunda da öğrencileri bilinçlendiren ve bilgilendiren Çatalca Belediyesi yine eğitim seminerlerine devam ediyor.

Soba Ve Gaz Zehirlenmeleri Bilgilendirme Semineri
Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile ortaklaşa soba, doğalgaz ve şofben zehirlenmeleri seminerleri başlatıldı.
 
Seminerin açılışında Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilere seminerler, Kan Grubu Veri Bankası ve Çatalca Belediyesi tarafından uygulanan gönüllü katılımlar hakkında bilgiler verilerek, Kan Grubu Veri Bankası broşürleri dağıtıldı.
 
22.02.2012 Çarşamba günü Çatalca Kız Tekink ve Meslek Lisesi öğrencilerine, İtfaire Daire Başkanlığında eğitimci olarak görev yapan Muhammet Canlı tarafından karbondioksit zehirlenmeleri hakkında hayati öneme sahip bilgiler verildi. Evde ve iş yerinde oluşabilecek soba, doğalgaz ve şofben sızıntılarında uygulanması gerekenler tüm detaylarıyla öğrencilere aktarıldı.
 
 Seminerler 29.02.2012 tarihinde Çatalca Arif Nihat Asya Endistüri Meslek Lisesiyle devam edecek. Seminer Takvimi aşağıdaki gibidir.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.