ESENYURT GAZETESİ 28.02.2012 12:04:00 1243 0

Yürek Market 5’nci Şubesini Hizmete Açtı

Esenyurt’ta Süpermarketçilik konusunda marka haline gelen ve açtığı şubeleriyle vatandaşın daima yoğun ilgisini toplayan Yürek Hipermarketleri 5’nci şubesini hizmete açtı. Esenyurt Saadetdere Mahallesinde yoğun katılımla gerçekleşe

Yürek Market 5’nci Şubesini Hizmete Açtı
Kadıoğılu “Değişim ile küçük esnaf büyüdü”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından kurdelesi kesilen açılış programında, 7 yıl öncesine kadar küçük esnaf olanların artık büyük işletmeler haline dönüştüğüne vurgu yaptı. Esenyurt’ta Irmaklar, Seher, Menzil Hipermarketleri ve Yürek Marketlerinin birer marka haline geldiğini söyleyen Başkan Kadıoğlu, “ Esenyurt’un değişimi bu açılan işletmelerle ispatlanıyor. İlçemize gelen bankalar sayesinde güvence ortaya çıktı. Bu sayede de oldukça iyi noktalara geldik. Yapılan AVM’ler sayesinde insanımız başka ilçelere yâda İstanbul’un değişik semtlerine gitme gereği duymuyorlar. Bu da esnafın daha güçlü kalkınmasını sağlıyor. Bu kalkınma bölgede yaşayan vatandaş için büyük artılara dönüşüyor. Çünkü ne kadar işletme olursa o kadar çok da işsizlik ortadan kalkıyor. Geçtiğimiz yıl Esenyurt’ta 100 trilyonluk tapu işlemi yapılmıştır. Bunu inşaat sektörüne göre hesaplandığında 3,3 kat trilyon gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Esenyurt’ta bu sayede işsizlik oranı ortadan kalkıyor diyebiliriz” dedi.
 
Hizmet geldikçe vatandaş zenginleşiyor
Başkan Kadıoğlu Esenyurt’luların parasının dışarıya çıkmamasını arzuladığını söyleyerek, yeni işletmeler kaliteyi en uygun şekle getirdiklerinde vatandaşın da buna rağbet göstereceğini belirtti. Başkan Kadıoğlu konuşmasına şöyle devam etti “ Halkımız da esnaflarımızda zenginleşiyor. Bundan büyük bir keyif alıyorum. Övünerek söylüyorum İstanbul’un en büyük 8’nci ilçesi, Türkiye’nin en büyük 20’nci ilçesi konumundayız. Ama ilerleyen yıllarda Esenyurt daha iyi konumlarda olacaktır” dedi. Esenyurt Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt Devlet Hastanesine 325 yatak daha ilave yapacaklarını müjdelerken hastanenin projesinin hazır olduğunu sözlerine ekledi. Sağlık, eğitim ve ulaşım konusunda Esenyurt’un sorunsuz bir ilçe konumunda olduğunu sözlerine ekledi.
 
Hizmetinizi halkın taleplerine göre yapmalısınız
 Yürek Hipermarketleri açılış kurdelesini çocuklara kestiren Kadıoğlu, “ Halkımız doğru ve güzel yapılan bütün hizmetlerin her zaman arkasında olmuştur. Yürek Hipermarketleri olarak sizlerde vatandaşın mahalle halkının isteklerine dikkate almalısınız. Kaliteyi en uygun fiyatlarla halkımızın huzuruna çıkartmalısınız” dedi. Yürek Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yürek Saadetdere Mahallesini tercih etme nedenlerinin vatandaştan gelen talep olduğunu söyledi. Yürek, yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü, “ Esenyurt’un çeşitli mahallerinde açtığımız marketlerimize Saadetdere Mahallesindeki 5’nci şubemizle hizmet ağımızı büyüttük. Biz vatandaştan gelen taleplere yönelik olarak çalışıyoruz. Esenyurt oldukça hızla büyüyen ve bu büyümeyle de farklı taleplerin oluştuğu bir ilçe konumuna geldi. Bizde Yürek Marketleri olarak bu değişime ayak uyduruyoruz.” dedi. Açılış sonrasında vatandaşın yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Yaptığı konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen minik çocuklarla marketi gezen Başkan Kadıoğlu, Yürek Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yürek’i tebrik etti.   Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu açılış programı ardından beraberindeki heyet ile Saadetdere Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
 
 
5’inci şubeye yoğun katılım
 Yürek Hipermarketlerinin açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Mustafa Akboğa, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Metin Karakoç, Belediye Meclis Üyeleri Efrail Çiftçi, Murat Alatepe, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve Dernek Başkanları yanı sıra çok sayıda vatandaş ta katılım gösterdi.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.