Tarih: 01.01.0001 00:00 350

Işıklar Meclis Üyeleriyle Toplandı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son yapılan belediye hizmetleri memnuniyet anketinin sonuçlarını CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte değerlendirdi.

Işıklar Meclis Üyeleriyle Toplandı
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Meclis Üyeleriyle rutin olarak gerçekleştirdiği toplantılarının bir yenisini önceki akşam Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde yaptı. Son yapılan belediye hizmetleri memnuniyet anketinin sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, 2012 yılında yapılacak çalışmalar hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
360 Derece Silivri
Başkan Işıklar, meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda Silivri Belediyesi Tarihi Yapılar Birimi tarafından ilçedeki tarihi eserlerin 360 derece fotoğraflama çalışması yapılarak ortaya konan sanal tur çalışmasını da tanıttı. Tarihi değerlerin günümüze taşınması ve tarih turizminin yaratacağı kültürel ve ekonomik zenginliği ortaya çıkartmak adına yapılan sanal tur, Silivri Belediyesi resmi web sitesi olan www.silivri.bel.tr adresinden paylaşıma açıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.