GÜNGÖREN 5.03.2012 14:08:00 1493 0

Temizlik Müdürlüğü Araç Filosunu Yeniledi

Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç ve personel yeniliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl personelinin kıyafetlerini yenileyip eğitim faaliyetlerine önem veren müdürlük, 2012 yılında çöp toplama araçlarında da yeni

Temizlik Müdürlüğü Araç Filosunu Yeniledi
Güngören Belediyesi, çağın ve teknolojinin yeniliklerinden faydalanmaya devam ediyor. Personel eğitimlerine verdiği önem kadar araç filosunda da yeniliklere giden Güngören Belediyesi, vatandaşına en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.
İlçe sakinlerinin çöp çıkarma saatlerine riayet göstermesi durumunda belediye harcamalarında önemli bir tasarruf sağlanacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Belediye bütçe giderlerinin büyük bir bölümünü temizlik harcamaları oluşturuyor. Vatandaşlarımızın çöp çıkarma saatlerine özen göstermesi bu harcamaları azaltacaktır. Böylece Güngörenlilerin sosyal yaşamında önemli yer edinen park ve sosyal donatı alanlarına daha fazla kaynak aktarabiliriz. Avrupa’da haftada bir çöp toplanırken ülkemizde bu durum daha vahim durumda. Biz her gün çöp topluyoruz ve bunun parası ne yazık ki vatandaşımızın cebinden vergi olarak çıkıyor. Biz bunu düzeltmek istiyoruz. Vatandaşlarımızı bilgilendirici ve uyarıcı afişler asıyoruz. Araç filomuzu da yenileyerek temizlik konusundaki duyarlılığımızı herkesle paylaşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ana caddeler için çöp toplama araçlarını saat 17:00’da çıkarırken mahallelerde çöp toplama işlemleri saat 19:30’dan sonra başlıyor. Akıncılar mahallesi, Haznedar mahallesi, Güven mahallesi, Mareşal Çakmak mahallesi ve Güneştepe mahallesinin bir kısmı (Kutsal sokak ile necip fazıl kısa kürek caddesi arası ) salı, Perşembe ve cumartesi günleri akşam saatlerinde çöp toplama hizmeti veriliyor.
Merkez mahallesi, Sanayi mahallesi, Gençosman mahallesi ve Güneştepe mahallesi (Bağlar caddesi ile necip fazıl kısa kürek caddesi arası) pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yine akşam saatlerinde, Tozkoparan mahallesi, M.Nesih Özmen mahallesi ve A.Nafiz Gürman mahallesi’nde ise her akşam çöp toplama hizmeti veriliyor.
Güngören’in yaşam merkezinin olmasının yanında sanayi ve üretim merkezi de olması nüfus yoğunluğunu arttırıyor. Çalışan vatandaşlarının evlerine akşam saatlerinde dönmesi ve araç trafiğini olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle çöp toplama saatleri akşamın ilerleyen saatlerinde yapılmak zorunda kalıyor. Çöp toplama hizmetlerini 22 araç ile yapan Güngören Belediyesi, gece amirlikleri sayesinde araçlarla iletişim halinde olarak vatandaşlarına daha iyi hizmet vermeye çalışıyor.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.