Tarih: 08.03.2012 18:02

'Amatör Sporcular Desteklenmeli'

Facebook Twitter Linked-in

 ta savunma sanatı federasyon başkanı Murtaza unlunun sunduğu program da Ata savunma sanatı federasyon as Başkanı Osman Yılmaz, Mikayil Yılmaz, birer gösteri yaparken. Programa Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün konuk olarak katıldı. Dünya Savunma sanatları Federasyonundan Ayrıldığını ve Ata Savunma Sanatları Federasyonunu kurduklarını Belirten Muzaffer Ünlü, her milletin kendine has savunma sanatı geliştirdiğini ve Türkiye de Ata savunma sanatları Federasyonunu kurarak çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekti.

Üci, Kanal 9 da Karate Gösterisi Yaptı
Uzak doğu savunma sanatlarının tanıtıldığı ve tartışıldığı gecede Karate do sanatını inceliklerini güçlü performansı ile sergileyen ve Jion Katası İle tanıtan Siyah Kuşak 2 dan sahibi Karate do ustası ve karate hakemi Kamil Üci Amatör sporların desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. Üci, Amatör sporların gelişmesi için durumu iyi olan herkesin destek vermelidir” dedi.

Karayün Esenyurt belediyesini takdir etti
Esenyurt Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği öneme dikkat çeken, Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, kendisinin de bir sporcu olduğunu yıllarını spora adadığını ancak amatör sporların yeteri kadar ilgi görmediğini söyledi. Karayün, “Yerel Basın Birliği Derneğini kurduk. Uzak doğu savunma sanatları konusunda her zaman destek vererek eğitim kalitesinin yükselmesine önem verdik. Bütün yerel yönetimlerin amatör sporların gelişmesine katkı sunması gerektiğini belirten Karayün, Esenyurt belediyesinin bu konuda verdiği destekten dolayı sayın belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Ayrıca Kamil Üci Gibi değerli Bir ustanın bilgisinden gençleri faydalandıran Esenyurt belediyesine çalışmalarından başarılar diliyorum” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —