Tarih: 10.03.2012 10:03

Akgün; “Haydi Büyükçekmece Basketbol Maçına”

Facebook Twitter Linked-in

 Cumartesi saat 16:00 da Gazenfer Bilge Kapalı Spor salonunda karşılaşacağı Manisa Belediyesi Basketbolspor karşılaşmasını da kazanıp 19 da 19 yapmayı amaçlayan 12 dev adam tüm basketbol severleri maça davet ediyor…

Takımın yeni transferi olan Egemen Ilıkan’ın da kendini göstereceği karşılaşmada taraftarın desteğinin  çok önemli olduğunu söyleyen Büyükçekmece Basketbolspor’un kurucusu ve Koçu Katran Önel; “ Işıkbasketbolspor  karşılaşmasında sakatlanan Burak Astarlıoğlu’nun  yerine oynayabilecek bir transferde bulunduk. Ben inanıyorum ki Egemen de Burak kadar takımımıza başarı sağlayacaktır. Çıkacağı ilk karşılaşmada taraftar onu da sevecek ve destekleyecek. 18 de 18 yapmayı başaran bir takımız. Bizim başarımız Büyükçekmece’nin başarısıdır. Daha önce ki zorlu karşılaşmalarımız da bizi yalnız bırakmayan Büyükçekmece halkının Cumartesi saat 16:00 da oynayacağımız Manisa Belediye Basketbolspor karşılaşmasında da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum” dedi.
Haydi Büyükçekmece Basketbol maçına diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Grubunda namaglupluğunu sürdüren ve her hafta Büyükçekmece’ye zafer yaşatan Büyükçekmece Basketbol takımına desteğimizi gösterelim. O heyecanı onlarla beraber yaşayalım. Onlar Büyükçekmece’nin adını başarıyla taşıyorlar ve Basketbolda Büyükçekmece’yi gururla tanıtıyorlar. Bizlerde üstümüze düşen görevi yapıp Büyükçekmece halkına yakışır bir şekilde takımımızı destekleyelim. Ben inanıyorum ki Büyükçekmece halkı Büyükçekmece Basketbolspor’u zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —