Tarih: 10.03.2012 10:08

Akgün, Muhasebecilerle Ağaç Dikti

Facebook Twitter Linked-in

 Çevre ile ilgili etkinliklere Büyükçekmece Belediyesi olarak duyarlı olduklarını dile getiren Başkan Akgün, bir belediye başkanı olarak bir okul yapmaktan bir de ağaç dikmekten çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Başkan Akgün; “800 dönümlük ağaçlandırma alanında bizimde bir dalımız olsun diyen mali müşavirlerle 23. Vergi haftasında Büyükçekmece Mali Müşavirler Odası Hatıra Ormanı’na 125 adet fıstık çamı dikildi. Bu fidanları dikmek, mali müşavirlerin olduğu kadar bizim içinde çok önemli.  Büyükçekmece halkı yeşile, doğaya, çevreye çok önem verir. Tabii ki bizler bu dikilen ağaçları sadece dikip gitmiyoruz. Sürekli olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde görev alan Çevre Mühendislerimiz tarafından bakımları periyodik olarak yapılarak korunuyorlar” dedi.
Mali Müşavirler olarak muhasebeye olduğu kadar, bölgenin sosyal yaşamına da katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini dile getiren İstanbul Mali Müşavirler Oda Yöneticilerinden Erol Demirel;  “Mali Müşavirler çevreye karşı duyarlı olup, sosyal sorumluluk muhasebesi de yapıyorlar. Bu anlamda hem ülkemiz için, hem de çevremiz için son derece yararlı işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —