Tarih: 01.01.0001 00:00 1480

Ak Parti Hasan Can’ı Gözden Çıkardı mı?

Ak Parti İstanbul’da kongre sürecini tamamlarken, Ümraniye ilçesinde ise sular hala durulmadı. Ümraniye dışında bütün ilçe kongrelerini sorunsuz ve güzel birliktelik havaları ile tamamlayan Ak Parti İl Teşkilatı Ümraniye’deki Ak Part

Ak Parti Hasan Can’ı Gözden Çıkardı mı?

Mevcut başkan Celal Erdoğan ve görevden istifa eden Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sedat Çakıroğlu’nun ayrı iki liste ile yarışacağı Ak Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı’nın kongresinin il başkanlığı tarafından iptal edilmesi akla birçok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Şimdilik suların durulması ve yeni bir kongreye kadar İlden atama ile getirilen çiçeği burnunda yeni başkan Öztürk Oran’a şimdiden olumlu yaklaşımlar ve izlenimler var. Bu arada kulislerde birçok tanıdık isimin gelmesi beklenirken, sürpriz bir şekilde ilçe başkanlığına Öztürk Oran’ın atanmasına “daha adil oldu” diyen bazı partililer, bu atamaya da olumlu yaklaşırken, aynı zamanda ihtiyatlı yaklaşımları da gözden kaçmadı.

Ak Parti İlçe teşkilatının kongre sürecinde ortalığı karıştırdığı ve Celal Erdoğan’la anlaşamadığı gerekçesi ile huzursuzluk çıkardığı ve tek adam olma heveslerinin baş gösterdiği iddiası ile partililer arasında Hasan Can’a bir tepki oluştuğu da konuşuluyor.

Yine bazı partililerin iddialarına göre Hasan Can’ın bundan sonraki adaylığının tehlikede olduğu da ifade ediliyor.

Haber: Musa HAS


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.