Tarih: 01.01.0001 00:00 757

Göksu'dan Esaydam Ve Esgev Ziyareti

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Turgutreis ve Oruçreis Mahallesi’nde hizmet veren Esenler Gençlik Merkezi ve Bilgi Evleri (ESGEV) ile Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM)’ı ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Göksu
 Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla Esenler’in sokaklarını tek tek gezerek sorunları yerinde tespit edip çözümler üreten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ESAYDAM ve ESGEV’leri ziyaret etti. 
Ziyaretlerin ilkini Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve Belediye Meclis üyeleriyle beraber Turgutreis ESGEV’e yapan Başkan Göksu; öğrencilerin hem sosyal, hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulan ESGEV’de yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Eksiklikleri tespit edip yerinde çözümler üreten Göksu, Turgutreis Mahallesi’nin nüfusu bakımından Esenler’in en büyük mahallesi olduğuna dikkat çekerek ESGEV’lerin eğitim anlamında Esenler’e ve Esenlerlilere çok önemli katkılar sağladığını söyledi. 

ESGEV’in Esenler’e kattığı katkının ekonomik değerinin ölçülemeyecek derecede olduğunu kaydeden Göksu; etüt ve satranç odaları, kütüphane, tiyatro salonu, cep sineması ve internet erişim odalarının bulunduğu ESGEV ziyaretinin ardından soluğu, Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM)’nde aldı. Aile içinde yaşanan problemlerin çözümüne yönelik rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti veren ESAYDAM’da da gerekli incelemelerde bulunan Göksu, alanında uzman müzisyenler tarafından gitar eğitimi alan çocukların müzik dinletisini dinleyerek çocuklarla yakından ilgilendi. 
Göksu, öğrencilerle yakından ilgilendi

Esaydam’ın ardından Oruçreis Mahallesi’ndeki ESGEV’i de ziyaret eden Göksu, okulda gördükleri derslerine takviye dersler alan ESGEV’li öğrencilerle sohbet ederek, herhangi bir öneri ya da şikâyetlerinin olup olmadığını sordu. ESGEV’in öğrencilere zamanlarını verimli geçirmelerini sağladığını söyleyen Göksu,  “Öğrencilerimiz burada okulda gördükleri derslerine takviye derslerin yanı sıra rehberlik hizmeti de alıyor.  Alanlarında uzman eğitmenlerimiz da çocuklarımızı kabiliyet ve ilgilerine göre çeşitli sosyal ve kültürel hobi kulüplerine yönlendiriyor” dedi. 

Göksu, ziyaretlerini tamamladıktan sonra sokakları tek tek gezerek  halkın şikâyet ve önerilerini dinledi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.