Tarih: 01.01.0001 00:00 331

Konteynırlar Bakımdan Geçti…

Büyükçekmece Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü, doğal afetlerde kullanılmak üzere kullanılacak konteynırların bakım ve kontrollerini gerçekleştirdi.

Konteynırlar Bakımdan Geçti…
 13 adet deprem konteynır olası bir depreme hazırlanarak bakımdan geçti. Hazır durumda bulunan konteynırların içerisinde herhangi bir afet durumunda kullanılabilecek ilk yardımdan jeneratöre kadar 50 kalem malzeme bulunuyor.

Olası afetlere karşı  hazırlı olmamız gerektiğini belirten  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “İstanbul bir deprem kentidir. Her an deprem olma riski vardır. Bu tür doğal afetlere karşı sivil savunma müdürlüğümüz hazırlıklarını tamamlayarak zaman çalışmalarını sürdürmektedir”dedi. Büyükçekmece  Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğünün okul,sanayi ve sitelerde toplantılar düzenleyerek halkı olası depremlere karşı bilinçlendirmeye devam ettiğini ifade eden Başkan Akgün, yerel yönetimler olarak olası afetlere her türlü önlemlerin almaları gerektiğini vurguladı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.