Tarih: 01.01.0001 00:00 572

Büyükçekmece Serinpınarına Kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Atatürk Mahallesinde yapımı başlanan Serinpınar Parkı çok yakında hizmete girecek.

Büyükçekmece Serinpınarına Kavuşuyor!
 3521 m2 alanda yapılan Serinpınar Parkının bitme aşamasında olduğunu dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçenin belli noktalarına çok amaçlı park çalışmalarını yaparak, bölge halkının hizmetine sunuyoruz” dedi.

Serinpınar Parkının tamamlandığında çocukların olduğu kadar, yaşlılarında rahat edeceğini belirten Başkan Akgün, “Parkın inşaat kısmı ve çocuk oyun alanı bitmiş durumda. Parkta en son aşama peyzaj çalışması ile bu park hem göze hitap edecek, hem de çocuklarımız ve yaşlılarımızın rahatlıkla gezip eğlenip ve de dinlenebileceği bir alan olacak” şeklinde konuştu. Serinpınar Parkında yapımı devam eden şelalenin parka ayrı bir görsellik katacağını vurgulayan Başkan Akgün, bu parkta ki şelalenin yanı sıra, küçük havuzlardan yükselen su sesi insanlarımızın huzurunu sağlayacak' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.