Tarih: 17.03.2012 17:03

Umre Dönüşü Feci Kaza: 40 Yaralı

Facebook Twitter Linked-in

 Giresun'un Tirebolu ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında Umre'den dönen tam 40 kişi yaralandı. 

Bölgeden elde edilen bilgilere göre, Trabzon Havalimanı'ndan Umre ziyaretinden dönen kafileyi alarakGiresun'a doğru yola çıkan Aydın Baydere yönetimindeki 34 FK 9625 plakalı yolcu otobüsü, dün gece saat 01.05 sıralarında Giresun-Trabzon karayolu Tirebolu ilçesi Civil Köyü mevkiinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Paramparça olan otobüste seyahat eden yolcuların neredeyse tamamı yaralandı. Neyse ki kazada ölen olmadı.  Kazada otobüste bulunan 40 kişi, yaralanırken, yaralılar ambulanslarla Trabzon ve Giresun'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların çoğunluğunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle yolda ulaşım uzun bir süre kontrollü olarak sağlandı. 

Yol kenarına devrilen yolcu otobüsü ise kazadan sonra uzunca süre olay mahalinde bekletildi. Emniyetin olay yerindeki incelemelerini tamamlamasının ardından ise araç bugün öğle saatlerinde vinç ve çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. 

Emniyet ekipleri gerçekleştirdikleri incelemeler sonrasında olayla ilgili soruşturmayı sürdürecek. Bu bağlamda otobüsün şoförünün de ifadesi alınacak. 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —