Tarih: 01.01.0001 00:00 324

Akgün’den Doktorlara Yemek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk doktorlarının tıp alanında çığır açtıklarını söyledi.

Akgün’den Doktorlara Yemek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk doktorlarının tıp alanında çığır açtıklarını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Büyükçekmece Devlet Hastanesi doktor ve çalışanlarına Albatros Restaurant’ ta yemek verdi.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarının gönüllerince eğlendiği gecede konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; Çanakkale Zaferi’ne vurgu yaptı. Başkan Akgün; “ Öncellikle Kurtuluş Savaşı’nda büyük mücadele örneği göstererek isyan ateşini yakan doktorlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlığımızı borçlu olduğumuz başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık personelimizin Tıp Bayramı kutlu olsun” dedi.

Türk doktorlarına övgüler yağdıran Başkan Akgün özellikle son zamanlarda estetik alanındaki başarıları anlattı. Başkan Akgün; “ Türk doktorlarımızın son zamanlarda yüz, kol ve bacak nakillerindeki art arda başarılı çalışmaları tıp litaratüründe ki yerini almıştır” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün’ün hastanenin her türlü sorununun çözümünde öncelik tanıdığını dile getiren Büyükçekmece Devlet Hastanesi Baş Hekimi Şenel Akgöz de şunları söyledi; “ Yoğun bir iş temposu içerisindeyiz. Bu da bizi fiziksel ve ruhsal olarak zorluyor. Bu yüzdende böyle moral geceleri bizi motive ediyor. Tüm sağlık personelimizin tıp bayramını kutlarken bize bu geceyi organize edip bizimle birlikte olan Başkan Akgün’e tüm doktorlarımız adına teşekkür ediyorum.“

Düzenlenen geceye Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz de katıldı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.