Tarih: 28.03.2012 10:31

Pazarlar Denetimden Geçti

Facebook Twitter Linked-in

Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde etiket fiyatları, tartı ve genel temizlik kontrolünün yanı sıra işgalci tezgahları kontrol ederek kurallara uymayan Pazar yeri esnafı da sözlü olarak uyarıldı…

Kurallara uymayan esnaflara cezai işlem uygulayacaklarını da belirten zabıta ekipleri, bu tür denetimlerin bütün pazarlarda da aralıksız sürdüğünü belirttiler.

Hijyen kuralları başta olmak üzere pazarda satılan tüm gıdaların ve ürünlerin genel kontrolünü yaparak, halkı ve esnafı bilgilendirmeyi unutmayan ekipler, vatandaşların haklarını savunarak karşılaştıkları olumsuz bir durumda Büyükçekmece Belediye Zabıta Müdürlüğü (0212) 885 95 05 no’lu telefonu arayarak şikayetlerini bildirebileceklerini belirttiler.

Halkın daha çok yoğun ilgi gösterdiği halk pazarlarının denetimlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Ucuz olduğu için vatandaşlarımız, pazarlara daha çok ilgi gösteriyor. Bunu istismar eden bazı pazarcı esnafları da fiyat etiketini yüksek tutabilir veya tartıyla oynayabilirler. Bu tür olayların önüne geçmek ve halkın daha güvenilir ortamda alışverişlerini yapmalarını sağlayabilmek için zabıta müdürlüğü ekipleri denetimlerine aralıksız olarak devam ediyorlar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —