Tarih: 01.01.0001 00:00 1771

Avrupa'nın Çorabı Beylikdüzü'nden

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: İlçemizdeki sanayi kuruluşlarıyla gurur duyuyoruz.

Avrupa
 İlçedeki sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Alpin Çorap Fabrikası’ndaydı.

Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapan fabrikanın sahibi Murat Pekmezci, tarafından karşılanan Belediye Başkanı Uzun, çalışanlarla öğle yemeğinde bir araya geldi. İlçede hayata geçirilen son projeler hakkında çalışanlara bilgi veren Başkan Uzun, modern bir işletme olan çorap fabrikasının her geçen yıl daha da büyüyeceğini ümit ettiğini dile getirdi. Alpin Çorap Fabrikası’nın övgülere layık işletmelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Uzun, çalışanlara ve fabrika yöneticilerine başarılar diledi. Beraberindekilerle birlikte, 600 işçinin çalıştığı üretim alanını da gezen Başkan Uzun, “İlçemizdeki sanayi kuruluşları bizleri gururlandırıyor. Bu mükemmel teknolojiyi kullanarak ülkemize döviz kazandıran sanayicilerimizi kutluyorum” dedi.

YILDA 80 MİLYON ÇİFT ÜRETİM

İngiltere ve Fransa başta olmak üzere Avrupa’nın en büyük ve en saygın mağazalarına çorap ihraç ettiklerini dile getiren Alpin Çorap Fabrikası sahibi Murat Pekmezci, Avrupa’da önemli bir marka olduklarını ifade etti. Yıllık 80 milyon çift çorap ürettikleri fabrikada çok iyi bir iş ortamı oluşturduklarını dile getiren Pekmezci, “Burada 600 çalışanımızla ortağız, birlikte üretiyor birlikte paylaşıyoruz. İnsanlara değer veriyoruz. İşimiz yücelirse, bizler de yüceliriz bu mantıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. Avrupa’nın en modern ve teknolojiyi en iyi kullanan firmalarından birisi olduklarını ifade eden Pekmezci, çevre konusunda yaptığı çalışmalarla da Dünyanın örnek aldığı bir çorap firması olduklarını kaydetti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.