Tarih: 01.01.0001 00:00 328

Uzun Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İlçede yapımı devam eden Nikah Sarayı, Kültür Merkezi ve yollardaki çalışmaları denetleyen Başkan Uzun, “Bugün külfet gibi görünen çalışmalar bittiğinde nimete dönüşecek” diye konuştu.

Uzun Çalışmalarını Yerinde İnceledi
 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, havaların ısınmasıyla hızlanan çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Uzun, Başkan Yardımcıları Tahir Sert ve Ali Gençbay ile Nikah Sarayı, Kültür Merkezi ve bazı yollardaki kaldırım ve tretuvar çalışmaları denetledi. Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kar yağışı nedeniyle yavaşlayan bazı çalışmaların havaların ısınmasıyla hızlandığını ve çalışmaların en kısa zamandan tamamlanacağını hatırlattı. Başkan Uzun çalışmaları denetlerken vatandaşlarla da sohbet etti. İlçenin dört bir tarafında çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Uzun, “Çalışma sahamız oldukça geniş, planladığımız sürelerde tamamlanacak tesis, yol ve diğer projeler, hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Beylikdüzü, yeni bir ilçe ve yapacağımız çok iş var. Ancak, program dahilinde ve gereklisinden başlayarak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugün külfet gibi görünen çalışmalar bittiğinde nimete dönüşecek” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.