Tarih: 01.01.0001 00:00 983

Yaşlılar Haftası Bilgi Evi’nde “Delikanlılarla” Kutlandı

18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılar Haftası Seyitnizam Bilgi Evi’nde düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Yaşlılar Haftası Bilgi Evi’nde “Delikanlılarla” Kutlandı
 Değerlerimizi yaşatmak amacıyla, bizi biz yapan büyüklerimizle birlikte olmak ve onlara güzel bir gün yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Seyitnizam Mahallesi’nin büyükleri katıldı. Yaşlıların geniş ufuklarıyla ve deneyimleriyle kazanmış oldukları bilgi birikimlerinin geleceğe ışık tutacağının farkındalığına sahip olan Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri bu özel günde onları unutmadı. Bir gün muhakkak yaşlanılacağını, ancak bu dönemin, büyüklerimizin kabuğuna çekilme zamanı olmadığını, tersine toplumda aktif olarak yer almaları gerektiğini vurgulayan Bilgi Evi öğretmenleri bu etkinliğe katılan “delikanlılarla” güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Etkinlikte bir çocuğun yaşlı babasına evlatlık vasiyeti isimli bir şiir videosu, çay ve kek ikramı eşliğinde seyredildi. Video izlenirken duygusal anlar yaşayan yaşlılar unutulmadıklarını bir kez daha Bilgi Evleri’nde gördüler.


Etkinlikten memnun kalan “delikanlılar” Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’ne bu tür çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.