Tarih: 29.03.2012 14:28

Okyonus Balık Evi Esenyurt'ta

Facebook Twitter Linked-in

 Açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İş adamları, Esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birol Ünlütürük “Balık yemeyi sevdireceğiz”

Okyanus Balık Evi işletme sahipleri Nejdet Çeşmecioğlu ve Birol Ünlütürk, Esenyurt’ta damak keyfine hitap edecek bir balık evi olmadığını düşünerek Mehterçeşme mahallesini tercih ettiklerini söylediler.Dünya mutfağından bilgi ve birikime sahip olduğunu belirten usta Birol Ünlütürk, Esenyurt’luların balık keyfini Okyanus Balık evinde bulacaklarını belirtti. Usta Ünlütürk “ Sağlıklı bir besin kaynağı olan balık yemeğini bu nezih mekânımızda, insanlara sevdirmeye çalışacağız. Mutfağımızda son derece sağlıklı ve günlük taze ürünler hazırlanarak müşterilerimize servis yapılmaktadır. Esenyurt çok canlılık yakalayan bir bölge haline geldi. Bizde 15 çeşit balık ürünümüz ile insanlara balık yemenin keyfini yaşatacağız” dedi.

Başkan, çocuklara balık ekmek ısmarladı

Açılış kurdelesini çocuklar ile birlikte kesen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede alışılmışın dışında bir lokanta olduğunu söyleyerek, işletme sahiplerine bol kazanç diledi. Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt’ta her gün yeni ve farklı işletmeler hizmet vermeye başlıyor. Vatandaşlarımızın yemek yiyerek keyifli vakit geçirebilecekleri böyle mekânların açılması, hızla gelişen ilçemizde artık her hizmetin insanların ayağına geldiğini gösteriyor. Okyanus Balık Evi’nin bölgemize hayırlı olmasını ve işletme sahiplerine bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Okyanus Balık Evi’nin mutfak bölümünü de gezerek, temizlik ve düzenin iyi olduğunu belirtti. Başkan Kadıoğlu, açılış sonrası sokakta oynayan çocuklara da balık ekmek ikram etti.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —