Tarih: 29.03.2012 14:57

“Her damla kan, kurtarılan bir candır”

Facebook Twitter Linked-in

 “Her damla kan, kurtarılan bir candır” sloganıyla AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ile Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı organizasyonuna özel ilgi gösteren AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve Teşkilat mensupları tam kadro Kızılay çadırında yerini aldı. Her yıl binlerce insan, bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Bu yüzden kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığı açısından da önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de kan bağışında bulundu.

Partililerin ve vatandaşların da kan vererek, katıldığı kampanyada, aralarında ilk kez kanını bağışlayan vatandaşlar da vardı. Kan bağışına çok önem veren bölge halkı tekrar kan vermek istediklerini dile getirdiler.

Kan bağışı çadırını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ziyaret etti. Kan vermek hayat kurtarmaktır sözleriyle kan bağışının önemine değinen Yusuf Uzun, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile beraber vatandaşlarla sohbet etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —