Tarih: 01.01.0001 00:00 448

Dünya Yaşlılar Günü

Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Dünya yaşlılar günü ve yaşlılara saygı haftası” olarak kutlanmaktadır.

Dünya Yaşlılar Günü
 Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir.Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran,kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir, bu aynı zamanda bir minnet borcudur.Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınması gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak Ak Parti hükümetinin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılarımıza minnet borcumuzu bir nebzede ödeyebilmek amacıyla; Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri İlçemiz hudutları dahilinde bulunan Özel Hayat ve Huzur Evi'ni ziyaret etti.Yutta bulunan 21 adet yaşlımız ile samimi ve sıcak bir ortamda güzel vakitler geçiren heyet, zaman zaman duygusal anlarda yaşadılar.

Huzur Evi ziyaretine, Halkla İlişkiler Başkanı Bedir Gürses, Sosyal İşler Başkanı Zülfikar Ereke, İlçe Sekreterya Başkanı Yasemin Kaya,Yönetim Kurulu Üyeleri F.Nimet Gürleyen ve Hidayet Bağ katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.