Tarih: 01.01.0001 00:00 2245

Kadıoğlu'ndan Toki Kız Meslek Lisesine Ziyaret

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Toki Kız Meslek lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ile kahvaltı programına katılarak öğrenciler ile sohbet ederek derslerinde başarılı olmaları gerektiğini söylediler.

Kadıoğlu
 Esenyurt İncirtepe Mahallesi Toki Kız Meslek lisesinde düzenlenen kahvaltı programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, Toki Kız Meslek Lisesi Müdürü Cahit Selvi ve öğretmenler katıldı.

Öğrencilerden Necmi Kadıoğluna Büyük İlgi

Kahvaltından ardından okulun meslek bölümlerini gezerek öğrenciler ile sohbet eden Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrencilerin isteklerini dinledi. Toki Kız Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Servet Çiftçi ve öğrencilerin halı saha isteklerine ise Başkan Kadıoğlu, İncirtepe stadının çok yakında hizmete açılacağını ve oradan rahatlıkla yaralanabilecekleri belirtti. Öğrencilerin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, başarılı bir eğitim sürecinin ardından ülkesine ve topluma faydalı bireyler olacaklarını vurgu yaptılar. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.