Tarih: 31.03.2012 14:57

Barış Life 1'in Kurdelesini Necmi Kadıoğlu Kesti

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt'ta 6 ay gibi kısa sürede yükselen Barış Life 1 konut projesi görücüye çıktı. Barış Yapı'nın tamamen kendi öz sermayesi ile yapımını tamamladığı projede hiç ön satış yapılmadı. Daire sahibi olmak isteyen herkes projeden beğendiği daireyi gezip görerek anahtar teslimi satın alabilecekler. 

Proje'nin en önemli özelliklerinden birisi olan hem açık hemde kapalı olarak kullanılabilen havuz başında verilen kokteyle ilgi yoğundu. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu projenin açılış kurdelesini keserken, 'Yaşar bey ilk projesini bize getirdiğinde, ona dere kenarındaki bölgeyi önermiştik. Kendisi orada yaptığı projelerle şehrin estetiğine de katkıda bulundu. Dere kenarındaki kötü görünüm gitti ve yerine modern bir yerleşim alanı inşa edildi. Barış Life 1 projesinde de havuz kendisine havuza önem vermesini söylemiştim. Projedeki havuz çok artı bir özellik olmuş ve insanlara güzel bir yaşam alanı oluşturulmuş. Hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kendisine bol satışlar diliyorum' dedi.


Barış Koli ve Barış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, 'Belediye başkanımız sağolsun bizimle ilgili güzel şeyler söyledi. İnsanlara gerçek anlamda dört mevsim tatil gibi yaşayabilecekleri, sosyal alanlarla donattığımız, depreme dayanıklı, ulaşımı kolay, okula, belediyeye, şehir meydanına, devlet hastanesi ve özel hastanelere beş dakikalık mesafede eşsiz bir yaşam alanı oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz daha çok insanı en kaliteli ve en ekonomik konutlarla tanıştırmak' dedi.

Barış Life 1 projesiyle ilgili detaylı bilgi için:  www.barisyapi.com.tr 

Adom Ajans - Ahmet KARAYÜN 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —