Tarih: 04.04.2012 21:24

Yıldız, ölümünün 15’nci yılında Başbuğ’u andı

Facebook Twitter Linked-in

 

Milliyetçi Hareketin kurucusu Ülkücülerin ve Türk Dünyasının lideri merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş, ölümünün 15.yılında anılıyor.

24. Dönem İstanbul MHP Milletvekili Adayı ve Kars Serhat Boyları Dernek Başkanı Muharrem Yıldız, Alparslan Türkeş'in ömrünü Türklüğün bekasına adadığını, kendisinin yüreklerdeki ve Türk siyaset sahnesindeki yerinin asla dolmayacağını kaydetti. Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Her fırsatta milli birlik ve beraberliğimizi vurguladı”
' Türk siyasi tarihinde yeri doldurulamayacak olan Başbuğ 
Alparslan Türkeş'i vefatının 15'inci yılında rahmet ve saygı ile anıyorum. Merhum Alparslan Türkeş, hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön vermişti. Unutulmaz mücadelesi her geçen gün daha iyi anlaşılan Türkeş,  öyle bir devlet adamıydı ki, yıllar öncesinden bile bugün yaşananlara dikkat çekmişti. Kendisi her fırsatta milli birlik ve beraberliğimizi vurgulamış, gerekli ikazlarını yapmıştı.  Bizler de merhum Başbuğ’un talebeleri olarak bugün ve gelecekte ortaya çıkacak bölünme tehlikesine karşın her zaman görevde olacağız.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun

Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’e, vefatının 15. yılı vesilesiyle bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; Türk-İslâm âlemine, Türk milliyetçilerine ve Ülkücü Hareket’e baş sağlığı diliyorum. Bizlere bu kutlu davayı bırakan, bilge lider başbuğumuz Alparslan Türkeş'in şahsında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —