Tarih: 01.01.0001 00:00 333

Beylikdüzü’nde Bahar Birbaşka Yaşanır

Beylikdüzü Belediyesi park, bahçe ve yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla ilkbaharın güzelliklerini erkenden yaşatmaya başladı.

Beylikdüzü’nde Bahar Birbaşka Yaşanır
 Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar, havaların ısınmasıyla daha da çok kendini göstermeye başladı. Park ve yeşil alanlarda yapılan ekim, dikim ve bakım çalışmaları başta olmak üzere pek çok faaliyet, adeta erken gelen baharı müjdeledi.Bu yıl yaşanan ağır kış şartları ve tuzlama çalışmalarının çevreye vermiş olduğu olumsuz etkilerin yaralarının hızla sarıldığını belirten yetkililer, bu kapsamda yeşil alanlarda; gübreleme, ilaçlama,budama  ve kireçleme işlemlerine hız verdiklerini de ifade ettiler. Ayrıca, ilçe halkının sıklıkla kullandığı kent mobilyaları, çocuk oyun grubu , spor alanları ,spor sahaları , süs havuzları için; boya, tamir ve diğer bakım işleri de yapılmaya başlandı.

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “İlçemiz, sosyal yaşam alanı donatıları ve daha geniş yeşil alanları ile  vatandaşın hizmetine sunulmaktadır. Bizler de ilçemizi, bütünüyle  bir  park olarak düşünerek her bir noktasında aynı hassasiyetle çalışıyoruz” diye konuştu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.