Tarih: 01.01.0001 00:00 720

Üniversite Belediye, Engelliler İçin El Ele

Bağcılar Belediyesi ile Kemerburgaz Üniversitesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği bir etkinlikle, engelliler üniversite öğrencilerinin yardımıyla Florya Akvaryum’u gezdi.

Üniversite Belediye, Engelliler İçin El Ele
 Bağcılar Belediyesi, sosyal duyarlılık ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kemerburgaz Üniversitesi ile ortaklaşa bir çalışma yaptı. “Gönül Bağı Projesi” adı altında Engelliler Sarayı’nda meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerle üniversitenin hazırlık öğrencileri, Florya Akvaryum’u birlikte gezdi. “Engelsiz bir dostluk” sloganıyla gerçekleştirilen gezide, üniversite öğrencileri engellilerle yakından ilgilendi. 120 kişilik katılımla gerçekleştirilen gezide güzel bir gün geçiren engelliler, hayatlarında ilk defa gördükleri pek çok balıkla fotoğraf çektirdi ve güzel bir gün geçirdi.

Engellilerin sosyal hayata katılımına yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Daha önce başka üniversitelerle benzer etkinlikler gerçekleştirmiştik, şimdi de ilçemizde eğitime başlayan Kemerburgaz Üniversitesi ile ortak bir proje düzenliyoruz” dedi.

Engellilerin sosyal hayata katılımını önemsediklerini ifade eden Çağırıcı, “Bunun için Engelliler Sarayımızı inşa ettik ve engelli kardeşlerimizin meslek edinmeleri için Engelliler Akademimizi hayata geçirdik. Hiçbir engelli kardeşimizin evine mahkum olmasını istemiyoruz” diye konuştu. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.