Tarih: 01.01.0001 00:00 796

İbrahim Bülbüllü 4+4+4’ü Anlattı

İhlas İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Turgut Taçyıldızı’n düzenliği velilere yönelik gerçekleştirilen kahvaltıya davet edilen İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü son günlerin en çok tartışma konusu olan 4+4+4 sistemi hak

İbrahim Bülbüllü 4+4+4’ü Anlattı
 Velilerin çok büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, ilk olarak İhlas İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Ertürk kürsüye çıktı. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü’nün katılımından dolayı çok memnun olan Ertürk; İhlas İlköğretim Okulu’nun ilçenin elit bir okul olduğunu vurguladı. Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi amaçladığına dikkat çekti. Velilere de düzenlenen organizasyona yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Kürsüye AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü’yü davet ederek konuşmasını noktaladı.

Kürsüye çıkan İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Beylikdüzü’nde en iyi okul olarak seçilen İhlas İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Ertürk’ü tebrik etti. Böylesine iyi bir okulda 2 evladının okuduğunu vurgulayan İlçe Başkanı, ayrıca bir evladının da buradan mezun olduğunu ve şu anda üniversitede eğitim hayatını sürdürdüğünü belirtti.

AK Parti olarak bütçenin en büyük payını milli eğitime ayrıldığını söyleyen İlçe Başkanı, son günlerin en çok tartışılan 4+4+4 sistemine de değindi. 28 Şubat ile beraberinde getirilen 8 yıllık zorunlu eğitimin tek tip öğrenci yetiştirme modeli olduğuna ve imam hatip ile meslek liselerinde okuyan öğrencilerinin önünün kapandığına dikkat çekti. Yeni gelecek bu sistem ile eğitimin daha modern ve çağdaş olacağını, çocuklarımıza daha kaliteli bir eğitim sunulacağını vurguladı.

İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, İhlas İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan’da faaliyete geçecek olan Spor Salonun açılışında yer alacağını velilere müjdeledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.