Tarih: 01.01.0001 00:00 972

Okullara Badminton Setleri Hediye Edildi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Tek Rumeli TV’nin girişimleri sonrası Çatalca merkezindeki dört ilköğretim okuluna badminton malzemeleri verildi. Spor malzemeleri önceki gün Çatalca Belediyesinde okul yetekililerine teslim edildi.

Okullara Badminton Setleri Hediye Edildi
 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor başkanı ve teknik direktörü geçtiğimiz ay Tek Rumeli TV'de canlı yayınlanan 'Spor Gündemi' programına katılmışlardı. Bu program esnasında Çatalca'da spor ve Çatalca Belediyesi'nin sportif faaliyetleri masaya yatırılmıştı. Programda ayrıca Badminton Federasyonu tarafından da Çatalca'daki dört ilköğretim okuluna badminton seti hediye edileceği sözü alınmıştı. Program sonrası ise badminton setleri önceki Çatalca Belediyesine teslim edildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’da badminton malzemelerini okul yetkililerine teslim etti. Badminton raketleri, badminton topları, file takımı ve badminton kurallarını anlatan bir kitabın yer aldığı badminton setleri, Çatalca merkezinde bulunan Ferhatpaşa, Gazi, Mehmet Akif Ersoy ve 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulları yetkililerine teslim edildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da Türkiye Badminton Federasyonu'na ve başkanına teşekkür ederek, hayırseverler ile birlikte Çatalca için her türlü yardımın yapılması gerektiğini söyledi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.