Tarih: 01.01.0001 00:00 1105

Akgün; Polis halkımızın can güvencesidir

Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, Büyükçekmece’nin İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Akgün; Polis halkımızın can güvencesidir
 Polis Haftası nedeniyle Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre kendisiyle görüştü. Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünü kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, polisin, fedakârca görevini yerine getirip, halkımızın can ve mal güvenliğini canı pahasına koruduğunu söyledi. Akgün, polis teşkilatının kutsal ve zorlu görevi yerine getirirken, insan hakları ve hukukun egemenliğine özen gösterdiğine dikkati çekerek, 'Emniyet teşkilatı bugün geldiği noktada çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ışığında modern araç ve gereçlerle donanmış, yüksek hizmet anlayışıyla, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever çalışmalarıyla halkımızın kalbinde önemli bir yer kazanmıştır' dedi

Emniyet teşkilatının üstlendiği özverili görevin, Büyükçekmece ilçesinde ve ülkede huzur ve güvenin kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Akgün,' Emniyet Müdürümüzün nezdinde tüm teşkilat mensuplarının Büyükçekmece Belediyesi olarak polis haftasını kutluyor ve Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” şeklinde konuştu. Akgün’ün ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ifade eden ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk,” Büyükçekmece ilçesi en huzurlu nezih ilçelerden biri. Bu zamana kadar ilçede büyük bir olayla karşılaşmadım. Bunun nedeni de, ilçede yaşayan insanların kültür düzeyinin yüksek olmasıdır” dedi.

Ziyarete Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün ile birlikte, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcılarından Reşit Oral, Bayram Ali Üner, Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Şahin, Coşkun Kaynak ve Koordinatör Adem Yazır katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.