ESENYURT GAZETESİ 12.04.2012 16:26:00 831 0

Mecit Hoca'ya Veda Gecesi

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Doğan’a emekli olması sebebiyle İlçe Milli Eğitim tarafından Esenkent belediye sosyal tesisi Havana Parkta veğda gecesi düzenlendi.

Mecit Hoca

Şube müdrü Mecit Doğan’ın veda gecesine, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe milli eğitim birim müdürleri, Okul Müdürleri, Milli eğitim personeli katılım gösterdi.

Duygu dolu anlar yaşandı
Mecit Doğan, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde, 01 Eylül 2008’de göreve başlayarak 39 ay görev yaptıktan sonra emekliye ayrıldı. Görev süresinin 5 yılını aynı müdürlükte tamamlayan Mecit Doğan düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı. Mecit Doğan için tertiplenen gecede, protokol konuşmaları, plaket takdimleri ve memleketi olan Trabzon yöresi türküleri ile halaylar çekildi.

Yusuf Özvatan “ Onunla çalışmak huzur verdi”
Emekli hoca Mecit Doğan’ın mesai arkadaşı ve amiri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan duygularını dile getirdi. Özvatan “Mecit hocamı 01 Eylül 2008 yılında tanıdım, ilçemize şube müdürü olarak göreve başladı. Trabzon Köprübaşında 5 yıl okul müdürlüğü yapıktan sonra bizimle göreve başlayan ve çok tecrübeli bir dostum oldu. Mecit Doğan hocamla 39 ay birlikte görev yaptık ve onunla çalışmak bana hep huzur verdi. Mecit Doğan kim diye soracak olursanız bana adam gibi adamdır diye söylerim”dedi.

Kadıoğlu, “ Bi gelen bir daha gitmiyor”
Geceye katılarak konuşma yapan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’a görev yapmaya gelen memurların gitmek istemediklerini söyledi.

Başkan Kadıoğlu “Bir zamanlar Esenyurt’ta memur gelmezdi hatta öğretmenler kaçardı. Ancak şimdi memur olarak gelmek isteyen çok sayıda insanımız vardır. Esenyurt İlçesi A sınıfı olarak 500 bini aşan nüfuslu ilçeler arasında yer alıyor. Eğitim konusunda çok iyi yerlerdeyiz. Bu sene inşallah 5 okul daha yapmayı planlıyoruz. Esenyurt’ta bir gelen bir daha gitmek istemiyor. Müdürlerimizi ve memurlarımızı görüyorum, inşallah bu ilçede huzur içinde çalışarak vatandaşımıza hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Ve diliyorum ki beni de bir gün Mecit hocam gibi övgü dolu sözlerle uğurlarsınız. Kendisini makam ve mevki olarak değil insan olarak çok sevdim. Allah bundan sonrada huzurlu bir yaşam nasip etsin ” dedi.

Kaymakam Uyumaz, “ Örnek bir kişi”

Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz emekli olan Mecit Doğan’ı övgü dolu sözlerle anlattı.

Mecit hocamı anlatmaya cümleler yetmez. Mecit hocayı biz çok güzel tanıdık ve kaymakam olarak çok fikrini aldım. Birlikte çok güzel projelere imza attık. Ve kamu görevlisi olarak en güzel zenginlik gönül zenginliğidir. Ben Mecit hocada bunu fazlasıyla gördüm. Kendisini örnek bir eğitici olarak değil örnek bir baba, örnek bir arkadaş olarak tanıdım. Ve bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mecit hocama ve aile fertlerine huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından hazırlanan slâyt gösteresi izlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Mecit hocaya plaket takdim etti. İ.B.B Esenyurt Sabahattin Zaim İlköğretim Okulu müdürü Fuat Aksoy Mecit Doğan için yazdığı şiiri okudu. Veda gecesi sonunda Doğan’ın çalışma arkadaşları aldıkları hediyeleri takdim ettiler.


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.