Tarih: 01.01.0001 00:00 408

Silivri Nisan Ayı Meclisi Görüşüldü

Silivri Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu’nda görüşülen gündem maddelerinden 6’sı karara bağlanırken, diğer gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

Silivri Nisan Ayı Meclisi Görüşüldü
 Silivri Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 02 Nisan 2012 Pazartesi Günü saat 14.30’da gerçekleştirildi. 14 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; 6 madde karara bağlanırken, 7 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi.

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ

-Gündemin ilk maddesinde 3 Encümen Üyesi seçimi gerçekleştirildi. Yapılan gizli oylamayla Encümen Üyeliğine Cengiz Aksu, Ahmet Yücegök ve Cafer Bilgiç seçildi.

-2. Gündem maddesinde görüşülen Plan ve Bütçe Komisyonu seçiminde açık oylama yapılarak, Melih Yıldız, Doruk Bulut, Bora Balcıoğlu ile Metin Kaya ve Tamer Şişman Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliğiyle seçildi.

-İmar Komisyonu seçiminin gerçekleştirildiği 3. Gündem maddesinde yapılan açık oylamayla Süheyl Kırkıcı, Nazif Konuk, Taylan Memiş ile Zeki Tüfekçi ve Saffet Sert İmar Komisyonu’na oy birliğiyle seçildi.

- Belediyemiz kadrolarında unvan değişikliği yapılmasının görüşüldüğü 4. Gündem maddesi de oy birliğiyle karara bağlandı.

- Gündemin 8. Maddesi olan Silivri Belediyesi ile Bulgaristan’ın Velingrad şehri arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması, oy birliğiyle karara bağlandı.

-10. Gündem maddesi olan Silkent’in hisse satışının görüşülmesi de oy birliğiyle karara bağlandı.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ

-Silivri Gazitepe Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazların görüşüldüğü 5. Gündem maddesi İmar Komisyonu’na,

-6. Gündem maddesi olan Silivri Küçükkılıçlı Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazların görüşülmesi, İmar Komisyonu’na,

-Gündemin 7. Maddesi olan sahipli hayvanların kayıt altına alınmasında mikroçiple kimliklendirmenin zorunlu hale getirilmesi ve mikroçip ücretinin alınmasının görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na,

-PTT Genel Müdürlüğünün yer takası talebinin görüşüldüğü 9. Gündem maddesi, İmar, Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyonlarına,

-11. Gündem maddesi olan Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 39 ada, 55 parseldeki yapı konusunun görüşülmesi, İmar ve Hukuk Komisyonları’na,

-Gündemin 12. Maddesi olan Belediyemizin hissedar olduğu gayrimenkul hisselerinin satışının görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na,

-Silivri Gazitepe Mahallesi, Karabayır Mevkii, 2 pafta, 336 nolu parselin,  1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının görüşüldüğü 13. Gündem maddesi İmar Komisyonu’na,

- 13. Gündem maddesi olan Belediyemiz 2011 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, Cuma Günü gerçekleştirilecek olan Nisan Ayı toplantısının II. Birleşiminin I. Oturumu’na ertelendi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.