Tarih: 01.01.0001 00:00 378

Babayiğit'den Şehir Ailelerine Ziyaret

Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanı Av.Celal Babayiğit’in ziyaret programları durmak bilmiyor.Babayiğit ziyaretlerine Mimarsinan Batıköy ve Merkez Mahallesinde ikamet eden iki şehit yakını ile devam etti.

Babayiğit
 Babayiğit, 1978 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Polis Memuru Ahmet Şakir Gülgüner’in Annesi Beratiye teyze ile kız kardeşi Nilüfer Ayar’ı, ayrıca yine 1987 yılında uçağının düşmesi sonucu 1987 yılında şehit düşen Pilot Teğmen Kadir Altay’ın annesi İsmet teyze ile kızkardeşi Nuray Özkan’ı evlerinde ziyaret etti.

Şehitlerimizin milletimizin onuru olduklarını belirten Babayiğit, Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna hayatlarını kaybeden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.Her iki ailenin evinde okunan Yasin ve dualardan sonra yapılan ikramlar ile ziyaretler sona ermiştir.

Ziyaretlere, Büyükçekmece İlçe Başkanı Av.Celal Babayiğit, Halkla İlişkiler Başkanı Bedir Gürses,Halkla İlişkiler Bşk.Yrd.Nimet Gürleyen,Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kurt, Batıköy Mahallesi Başkanı Adil Akdemir ve Merkez Mahallesi.Başkanı Hacı Arif Davulcu katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.