Tarih: 01.01.0001 00:00 541

“Diksiyon” Dersleri İlgi Görüyor

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi tarafından açılan “Diksiyon” dersleri Büyükçekmecelilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

“Diksiyon” Dersleri İlgi Görüyor
 Haber okuma teknikleri, münazara, teatral çalışmalar, şiir okuma teknikleri, vurgulama, tonlama, kamera çalışmaları gibi çeşitli konu başlıkları altında derslerin verildiği kursun eğitmenliği TRT Müzik Prodüktörlüğünü yapmış olan Sevinç Ergün yapıyor. 16-70 yaş aralığında öğrencilerin yer aldığı dersler yoğun ilgiden dolayı 2 grup halinde yapılıyor. Her geçen gün artan taleplere göre farklı branşlarda Halk Akademilerinde ders vermeye devam edeceklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Önümüzdeki dönemde bölgelerin ihtiyacına göre farklı branşları katarak eğitim yelpazemizi genişletmek öncelikli hedeflerimizden biri. Büyükçekmeceli vatandaşlarımızın okul, iş ve aile hayatlarına katkı sunabilecek derslere yoğun ilgi göstermeleri, kişisel gelişimlerine ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.