Tarih: 01.01.0001 00:00 1018

CHP İlçe Örgütünden Cem Kara'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan ve ilçe yönetimi, Belediye Başkanı Cem Kara'yı ziyaret etti. Yaklaşık iki saat süren ziyarette, Başkan Cem Kara yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

CHP İlçe Örgütünden Cem Kara
 24 Mart 2012 Cumartesi günü, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Kongresinde yapılan seçimle ilçe başkanlığına seçilen Naci Özcan ve yönetim kurulu, Belediye Başkanı Cem Kara'yı önceki gün makamında ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Cem Kara göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Naci Özcan'a ve ilçe yönetim kuruluna başarılar dileyerek, el birliğiyle yapılacak çalışmalar neticesinde Çatalca'nın geleceğinin inşa edileceğini belirtti. Yaklaşık iki saat süren ziyarette, Başkan Cem Kara ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi ve başkanı sohbet etme fırsatı da yakalayarak, fikir alışverişinde de bulundular.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.