Tarih: 01.01.0001 00:00 675

Akgün, yerel seçimler erkene alınmalı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, yerel seçimlerin öne çekilmesi konusunda teklifi desteklediğini, daha önce TBB ve MBB toplantılarında bu konuda öneride bulunduğunu söyledi.

Akgün, yerel seçimler erkene alınmalı
 Büyükçekmece Demokrat Parti İlçe Başkanlığına seçilen Ömer Sert, DP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti. 


Çiçeği burnunda DP ilçe başkanını ve üyelerini tek tek tebrik eden Akgün kendisine yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirtti. Seçimlerin ardından ilk olarak belediye başkanını ziyaret etmek istediklerini söyleyen DP İlçe Başkanı Sert, Demokrat Parti ülkemize hizmet etmiş önemli siyasi partilerimizden biridir. Ben ve arkadaşlarım bu önemli partide görev almaktan son derece gururlu ve mutluyuz” dedi.

DP İlçe Başkanı Sert’in, Türkiye’nin gündeminde olan Yerel seçimlerin öne çekileceğinin doğru bir uygulama olup, olmadığı yönündeki sorusuna yanıt veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan  Akgün, yerel seçimlerin öne çekilmesinin ilk olarak kendi önerisi olduğunu, 5 yıl önce Türkiye Belediyeler Birliğinde, Başbakanında bulunduğu bir toplantıda Mart ayında yapılan seçimlerin ne kadar doğru olduğu sorusunu kendisinin gündeme getirdiğini  anlattı.

Gerçekleşen ziyarete DP yeni yönetim üyeleri, Ömer Sert, Nuri Zengin, Tülay Ekşinozlugil, Şükran Erdal, Berru Atlıhan, Ali Özcan, Emin Danış, Şengül Selvi, Kemal Bayramoğlu, Turgut Özdamar, Engin Zihni, Muhsin Zorlu, Sabri Topaloğlu, Camal Aydın, Hayati Özçebi, Hüseyin Yuva, Vedat Özker ve Mehmet Çıkar katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.