Tarih: 21.04.2012 13:25

Ardahan Kültür Evi Birincilik Peşinde

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt’ta bulunan 33 İl derneğinin katılacağı turnuvada, izleyenlere zevk verecek ve 1’nciliği elde edecek bir futbol anlayışını hedefleyen Ardahan Kültür Evi ise çalışmalarına hız verdi.

Tuncer Dağ futbolcularını motive etti
İl Dernekler Birliği Futbol Turnuvasında başarı hedefleyen Ardahan Kültür Evi Yönetimi, turnuvada ter dökecek futbolcuların onuruna bir kahvaltı düzenledi. Derya Düğün Salonunda gerçekleşen kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, turnuvanın Ardahan Kültür Evi için büyük önem taşıdığını ifade etti. Dağ, “Sizlerinde bildiği gibi geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvada 3’ncü olduk. Ancak bu yıl 1’nci olmayı hedefliyoruz. Bunu başarabileceğinize inanıyorum. Sizlerden büyük bir azim ve çaba bekliyoruz. Ardahanlılara bu mutluluğu yaşatacağınıza eminim” şeklinde konuştu.

Futbolcu seçiminde seçici davrandık”
Bu yıl şampiyonluğu alacaklarına inan Ardahan Kültür Evi Spor Komisyon Başkanı Volkan Coşkun yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz yıl düzenlenen futbol müsabakalarında 3’ncü olan Ardahan Kültür Evi bu yıl 1’nci olmak ve kupayı almak için ciddi bir gayret içerisinde. Futbolcu seçiminde daha seçici davrandık. Ardahan Kültür Evi’nin şampiyon olması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizim en büyük şansımız Ardahanlı hemşerilerimizin arkamızda olduğunu bilmektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —