Tarih: 01.01.0001 00:00 299

Uzun, Yapılan Çalışmaları Denetledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Gürpınar’da devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi. “Gürpınar köydü, biz burayı kent yapacağız” diyen Başkan Uzun, denetlemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Uzun, Yapılan Çalışmaları Denetledi
 Gürpınar merkezde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Gürpınar köydü şimdi biz, burayı kent yapacağız. Daha önce bu çalışmalar yapılmadığı için bugün biz yapıyoruz. Yol çalışması öncesinde atık su ve yağmur suyu kanalları döşendi. Bundan sonra Gürpınar’da pis koku ve çirkin görüntüler olmayacak. Çalışmalardan dolayı esnafımıza ve vatandaşımıza biraz rahatsızlık veriyoruz, ancak bir iki ay sonra burası modern bir yapıya kavuşacak, vatandaşımız mutlu olacak” diye konuştu.

Denetlemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Uzun, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve bölge sakinlerinin isteklerini dinledi. Denetlemelerde, Belediye Başkan yardımcıları Tahir Sert ve Ali Gençbay ile ilgili birim müdürleri de hazır bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.