Tarih: 01.01.0001 00:00 825

Uzun, Rumeli TV'de Canlı Yayın Konuğu Oldu

Yerel Panorama Programı’nda Mehmet Mert’in sorularını cevaplandıran Başkan Uzun, 3 yıl içinde gerçekleştirilen hizmetleri ve hedeflerini anlattı.

Uzun, Rumeli TV
 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Rumeli TV’de gazeteci Mehmet Mert’in hazırlayıp sunduğu ‘Yerel Panorama’ adlı programa konuk oldu. Canlı yayında Mert’in sorularını açık yüreklilikle yanıtlayan Başkan Uzun, Beylikdüzü’nde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projeleri anlattı. Beylikdüzü’nün ilçe olarak üç yıllık bir belediye olduğu ve göreve geldikten sonra kurumsal olma yönünde önemli aşamalar kaydettiklerini dile getiren Başkan Uzun, birçok alanda örnek gösterildiklerini belirtti. Beylikdüzü’nün kaynaklarını önemli projelere aktardıklarını belirten Başkan Uzun, hizmetlerin bu yönde devam edeceğini söyledi.

Beylikdüzü ulaşım sorunu çözüyor”
Programda ilçeye metrobüsün geliyor olması ve sahil bandında E-5 Karayolu’na alternatif olarak 2x2 sahil yolunun tamamlanmasıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlanacağına değinen Başkan Uzun, bölgeye ayrıca yakın zamanda metronun geleceğini söyledi. Eğitim konusunda yol kat edildiğini ifade eden Başkan Uzun, 2012 yılı içerisinde 5 okul için inşaata başlanacağını belirtti. 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesinin çok kısa sürede ilçeye kazandırılacağını hatırlatan Uzun, “Beylikdüzümüze fayda sağlayacak projeleri hayata geçirmek için ekibimizle birlikte gayret sarf ediyoruz” dedi. Canlı yayına mailleriyle katılan izleyicilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Uzun, yayın sonrasında ise, Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz ile de bir süre görüştü.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.