Tarih: 01.01.0001 00:00 1019

Dursun Ailesi Artık Daha Umutlu

Rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen Aysun Dursun’un yardımına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün koştu.

Dursun Ailesi Artık Daha Umutlu
 Yaklaşık 8 yıl önce tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa yakalanarak günden güne yürüme yetisini kaybeden Aysun Dursun, elektrik motorlu olabilen engelli arabasına kavuşunca adeta sevinçten uçtu.


İki çocuk annesi yürüme engelli, Aysun’a verilebilecek en güzel hediyeyi Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün hediye ettiğini dile getiren Aysun Öztürk’ün Babası Sırrı Öztürk “Aysun yakalandığı hastalık sonucu tam olarak yürüyemez hale geldi. Bu da onu çok üzüyordu. Kızımı mutluluklara boğan Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkürlerimi sunarım”dedi.


Sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini anlatan Başkan Akgün; “Aysun’un hayata bakışını değiştirmek ve çocuklarıyla daha güzel vakit geçirmesini sağlamak beni çok mutlu etti. İnşallah gördüğü tedaviler cevap verir de en kısa zamanda tekerlekli sandalyeye ihtiyacı kalmaz” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.