Tarih: 01.01.0001 00:00 547

Ardahan Kültür Evi’nden CHP Esenyurt’a tebrik ziyareti

İstanbul Ardahan Kültür Evi, CHP Esenyurt ilçe kongresinde güven tazeleyen Kemal Deniz Bozkurt ve ekibine tebrik ziyaretinde bulundu.

Ardahan Kültür Evi’nden CHP Esenyurt’a tebrik ziyareti
 Başkan Tuncer Dağ ve yönetim kurulu üyelerini, Kemal Deniz Bozkurt parti binasında yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı. Bugüne kadar parti ayrımı gözetmeksizin bütün hemşerilerinin yanında olduğunu gösteren Ardahan Kültür Evi, Kemal Deniz Bozkurt ve yeni yönetimine ziyaret ederek başarıları dileklerini iletti.

Dağ, “Yeni dönemde de başarı diliyoruz”

Ziyarette esnasında kısa bir konuşma yapan Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, biz seçilen bütün hemşerilerimizin daima yanında olduk ve onların arkasında durduk. Hangi siyasi görüşte oldukları bizim için hiçbir zaman önem taşımadı. Bizim için önemli olan kimliklerinde Ardahan yazmasıdır. Kemal Deniz Bozkurt da Ardahanlı ve başarılı bir siyasetçidir. Yeni dönemde de başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ardahan Kültür Evi farklılık yaratan bir dernek”

Tuncer Dağ’ın ardından bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını söyleyen Kemal Deniz Bozkurt, “Ardahan Kültür Evi olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum. Başarılı çalışmalarınız, bölgede dernekçilik adına farklılık yaratıyor. Bu farklı yaklaşımı bir Ardahan derneğinin üstlenmesi beni daha da çok sevindiriyor. Yönetim kurulunuzla birlikte hemşerilerimiz için farklılık yarattığınız göz ardı edilemez bir gerçektir. Bende Sizi ve ekibinizi kutluyorum. Bizlerde Ardahan Kültür Evi için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.