Tarih: 01.01.0001 00:00 322

“Türkiye’nin yarınları çok daha güzel olacak”

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve Yönetim Kurulu, göreve gelmesinin ardından ilk Danışma Meclis Toplantısı’nı Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

“Türkiye’nin yarınları  çok daha güzel olacak”
 Yoğun katılımla gerçekleşen Danışma Meclis Toplantısı’na Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İstanbul Milletvekilleri Nurettin Nebati, Tülay Kaynarca, Mehmet Muş, İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda Türkiye'nin itibarının dünya devlet ve milletleri arasında her geçen gün daha da yükseldiğini belirten Başkan Uzun, “Hiç endişeniz olmasın ki Türkiye’nin, yarınları güçlü demokrasisi ve ekonomisiyle, daha da iyi olacak dedi.

 Milletvekillerinden birlik beraberlik mesajı!

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Başkanı Bülbüllü, geçmişte yönetim çalışmalarında bulunanlara teşekkür ederken, yeni yönetimde görev alanlarla da yeni bir heyecanla, AK Parti Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan’a layık olacak şekilde hizmet üreteceklerini söyledi.

AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Nurettin Nebati, Mehmet Muş da konuşmalarında, Türkiye’nin ekonomisinin ve ufkunun ölçeğinin büyüdüğünü belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.