Tarih: 01.01.0001 00:00 514

Yön Haber 7. Yayın Yılını Kutladı

Yön Haber Gazetesi 7. yayın yıldönümünü Kağıthane Efes düğün salonunda düzenlenen bir törenle kutladı. Gecenin sunuculuğunu, Yön Haber Gazetesi genel yayın yönetmeni Hüseyin Demir yaparken, gazetenin sahibi Osman Şahin gazetenin yay

Yön Haber 7. Yayın Yılını Kutladı
 2011 yılının “EN” lerine Ödül Yağdı

Gecede Yön haber gazetesi tarafından kurum, kişi ve çalışmaları ile seçilen “2011 yılının “EN” lerine layık görülenlere plaketleri törenle verildi. 9 kişi yılın “EN”leri konusunda ödüle layık görülürken 5 kişi de gazetemize yaptıkları desteklerinden dolayı plaketle ödüllendirildi. MAHMUT YALÇIN – Yılın en iyi siyasetçisi MHP 2. Bölge Teşkilatlanmadan sorumlu İstanbul İl başkan yardımcısı. 2. Bölgede 12 ilçe başkanlığını 15 günde bir toplayarak istişare toplantıları yapılarak kahvaltılar düzenliyor. Partisini iktidara taşımak için yoğun bir çaba sarfediyor. MENEKŞE ENGİN ATEŞ,- Yılın en iyi iş kadını. Müteahhitler derneği başkanlığını başarılı bir şekilde yürütmesi ve ilçede tek bayan müteahhit ünvanına sahip olması nedeniyle. İPEKYOLU DANIŞMANLIK - Yılın en iyi danışmanlık kurumu.. Yapılan çalışmaları ile Kağıthane’de bir ilki gerçekleştirmeleri nedeni ile Songül Aydın layık görüldü.

HATİCE YAZLIK – Çağlayan ilköğretim okulu müdürü eğitimdeki yeni projelere attığı imzalarla “Babamla okuyorum” projesi nedeniyle. MUSA CAN - Yılın en iyi iş adamı seçildi .. Kağıthane STP başkanı. Hayırseverlere yaptığı destek ve yardımları ve memleketi Sinop’ta 2011 yılı İZ BIRAKANLAR araştırmasında ödüle layık görülmesi nedeniyle. RECEP GÜNDEN – Kağıthane Rumeli Türkleri derneği başkanı. Dernek olarak bütün sosyal faaliyetlere katılması nedeniyle Yılın en iyi sivil toplum kuruluşu seçildi. EROL AKİK –Yılın en iyi spor kulübü.. Kağıthanespor’un nağmağlup şampiyon olmasına verdiği büyük destek ve çalışmaları ile genel kaptan olarak şampiyon yapan yılın en iyi spor kulübü adına. TEMEL ŞARDAN – Yılın en iyi muhtarı. Hamidiye Mah. Muhtarı İst. Muhtarlar dayanışma derneği üyeliğine layık görülmüş mahallesine bir çok tesisler kazandırmasından dolayı. EKREM ŞİT, - Yılın en iyi siyasi teşkilatçısı dalında çalışmaları ile 2011 genel seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olması ve başarılı cesareti siyasi girişimciliği nedeni ile. Gazetemize maddi ve manevi destek verenlere de birer plaket takdim edildi.. Bu nedenle, Aydemir Karabulut, Demokrasi platformu başkanı, İbrahim Dülgar, ekonomi konusunda başarılı köşe yazarlığı ve desteğinden dolayı, Selçuk Yılmaz, desteklerinden dolayı, Yılmaz Onuk, Reklam Desteklerinden ve yemek sponsorluğundan dolayı, Oktay Yılmaz, Efes düğün salonunu her yıl gecemiz için bizlere tahsis etmesinden dolayı kendileri plaketle ödüllendirildi.

 Katılım yoğun oldu

Geceye MHP il başkan yardımcısı Mahmut Yalçın ve teşkilat yöneticileri, Basından sorumlu il Başkan yardımcısı Tuğba Turgan, Kağıthane MHP ilçe başkanı Ayhan Maden, Bağımsız milletvekili adayı ve iş adamı Ekrem Şit, CHP ilçe başkanı Gökhan Murat Pektaş ve yönetimi, CHP Meclis üyesi Hüseyin Demir, HAS parti ilçe başkanı Nazım Aydın ve yönetimi, Demokrasi platformu başkanı Aydemir Karabulut ve yönetimi, Kağıthane STP genel sekreteri, Vedat Mol, Kağıthane şoförler odası başkanı Akın Atlı ve yönetimi, Rumeli Türkleri derneği başkanı Recep Günden ve yönetimi, Kağıthanespor genel kaptanı Erol Akik, Müteahhitler derneği başkanı Menekşe Engin Ateş ve yönetimi, Çağlayan ilköğretim okulu müdürü Hatice Yazlık ve eğitimci arkadaşları, DSP İstanbul il kadın kolları başkanı Nesrin Altın ve yönetimi, Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, gazeteci Mithat Özdemir, gazeteci Musa Has, gazeteci Mehmet Ceylan, gazeteci  Filiz Keleş, gazetemiz köşe yazarları ve fahri çalışanlarının yanı sıra bir çok Davetli katıldı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.