Tarih: 23.04.2012 20:06

‘Sağlık ve Barış için spora devam’

Facebook Twitter Linked-in

 Eğitim ve kültür düzeyi olarak İstanbul ve Türkiye ortalamasının üzerinde olan Beylikdüzü’nde bilinçli spor yapma kültürü de oldukça üst seviyelerde. Bu bilinçle hareket eden Beylikdüzü Belediyesi, ilçede bulunan 100’e yakın parka, vatandaşların spor yapabilmeleri için spor aletleri koydu. Belediye ayrıca, Büyükşehir Mahallesi başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında, uzman hocalar nezaretinde, bayanların step- aerobik yapmalarına imkan sağlıyor.

 Step- aerobik salonları dolup taşıyor

 Beylikdüzü’nde sporu bilinçli şekilde yapan vatandaşlar, sabah erken saatlerde eşofmanların giyip, yürüyüş ve koşu alanlarıyla spor aletlerinin olduğu parkları ve Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmet verdiği step- aerobik merkezlerini dolduruyor. İlçede belediyenin ücretsiz olarak sunduğu bu hizmet, Bizimkent Hamza Yerlikaya, 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi, Gürpınar Albenizler Halı Sahası, Yakuplu ilköğretim Okulu ve Yakuplu İhlas 1. Kısım Hakan Ünsal Halı Sahası’nda gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda 900 vatandaş, uzman hocalar eşliğinde ücretsiz şekilde step ve aerobik yapıyor. Spor imkanlarından hayli memnun olan vatandaşlar, yaz-kış kendilerine bu imkanı sağladığı için Başkan Uzun ve ekibine teşekkür ediyorlar.

 Başkan, spor için imkanları seferber etti

 İlçede spora olan ilgiyi bildiklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşın çok daha iye şartlarda spor yapabilmesi için tüm imkanları seferber etmiş durumda. İlçedeki spor kültürüne katkı için spor kulüpleriyle de her ay toplantı düzenleyen Uzun, Beylikdüzü’nde yaşayan çocukların daha modern tesislerde spor yapabilmeleri ve yetenekli sporcular yetiştirilmesi için İstanbul İl Özel İdaresi ile birlikte, uluslararası müsabakaların da yapılabileceği, olimpik yüzme havuzuna sahip dev bir spor kompleksinin inşaatına başladığını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —