Tarih: 01.01.0001 00:00 803

Beylikdüzü’ne Araştırma Hastanesi!

Gürpınar’da, Rumeli-Trakyalılar Derneği ile bir araya gelen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, “Beylidüzüne yapılacak hastane sıradan bir hastane değil. Tam donanımlı araştırma hastanesi olcak” dedi.

Beylikdüzü’ne  Araştırma Hastanesi!
 AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Tahir Abuş ve Gürpınar Mahallesi Başkanı Mehmet Ayar ile birlikte Gürpınar Rumeli-Trakyalılar Derneğini ziyarette bulundu.

Dernek üyeleri ile sohbet eden İlçe Başkanı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verirken, ilçeye yapılacak olan yatırımları anlattı.

400 yataklı hastane

Av. Bülbüllü, “Sağlık sorunlarımızı gidermek için hala Çapa ve Haseki’ye gidiyoruz. Çevremizde bulunan 3 devlet hastanesi ihtiyacı karşılamıyor. Sağlık Bakanlığı sıradan bir devlet hastanesinden yana değil. Beylikdüzü’ne de bir devlet hastanesi değil bölge hastanesi yapılacak. Tam donanımlı, eğitim ve araştırma hastanesi olacak. 400 yataklı hastanemiz, çevre ilçelerimize de hizmet edecek. Silivri’den K.Çekmece’ye kadar tüm herkesin ihtiyacını karşılayabilecek” dedi.

Spor Kompleksi yapımına başlandı

Av. Bülbüllü, Beylikdüzü’ne yapımına başlanan spor kompleksi hakkında da bilgi verdi. “Olimpik yüzme havuzuna sahip olacak komplekste uluslararası müsabaklara da ev sahipliği yapacak. Beylikdüzü’ne yakışan bir tesis olacak” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.