Tarih: 01.01.0001 00:00 570

Beylikdüzü'ne Hastanesine Kazandırmak Boynumuzun Borcu

Ev ziyaretlerini sürdüren Başkan Uzun, vatandaşa arka arkaya müjdeler verdi.

Beylikdüzü
 Bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Komşum Apartmanı’nda Türkmen Ailesi’nin evine konuk olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçenin İstanbul’un en modern ilçelerinden biri olduğunu dile getirdi. Beylikdüzü’ne kazandırılan hizmetlerden bahseden Başkan Uzun, devlet hastanesi projesinin çok yakında hayata geçirileceğini belirtti. Samimi havada geçen buluşmada Belediye Başkanı Uzun, “Son olarak modern bir ilçe konumuna geldik. İlçemizde, sahil düzenlenmesi, nikah sarayı, yeni kapalı pazar yeri, kültür merkezi, derelerin ıslahı, arıtma tesisi, çevre düzenlemeleri, metrobüs, öğretmenevi, okullar, ağız ve dış sağlığı merkezi, aile hekimlikleri ve park çalışmaları tamamlandı; spor kompleksimizin temeli atıldı. Şimdi ise sıra eğitim ve araştırma hastanesinde. Allah’ın izniyle hastaneyi de kazandıracağız” dedi.

Başkan’dan buz pisti müjdesi!

Sohbette parklardan da bahseden Başkan Uzun, 53 parkın dışında ilçenin her bölgesine yeni parklar kazandırmak için çalıştıklarını ve çevre düzenlemelerini bu anlayışla yaptıklarını ifade etti. Vatandaşlardan gelen istekleri de cevaplayan Başkan Uzun, ehemmiyet durumuna göre vatandaşın her isteğinin yerine getirileceğini ifade etti. Vatandaşların yoğun isteği üzerine bölgede bir cami yapılması için, başlatılacak çalışmalara destek vereceğini dile getiren Başkan Uzun, çocuklarla da yakından ilgilenerek, onlara Beylikdüzü Halı Saha Tesisleri’nin olduğu bölgede büyük bir buz pisti yapılacağı müjdesini de verdi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.