Tarih: 01.01.0001 00:00 491

Büyükçavuşlu'da Hizmete Devam!

AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı’nın danışma meclisi, mahalle teşkilatında gerçekleştirildi. AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Başkanı Ümit Uzer, “Büyükçavuşlu’da Durmak Yok, Hizmete Devam” mesajı verdi.

Büyükçavuşlu
 AK Parti Büyükçavuşlu Mahalle Başkanı Ümit Uzer, mahallesinde Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirerek mahalle yönetimine seçim çalışmalarıyla ilgili start verdi. B:Çavuşlu Mahallesi Danışma Meclisi toplantısına mahalleden sorumlu Silivri Belediye Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Eren, Fatih Mahallesi Başkanı İslam Gürcan, Büyükçavuşlu Mahallesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle halkı katıldı.

Hizmete Devam
Mahalledeki sıkıntılar ve yapılması beklenen hizmetlerle ilgili sorunlar konuşularak başlayan toplantıda İSKİ’nin altyapı ve arıtma tesisi hizmetlerinin yanı sıra, 60. Yıl İlköğretim Okulu’nun yıkılıp yeniden yapılacak olmasının B.Çavuşlu’da önem arz eden hizmetler arasında yer aldığı vurgulandı. Toplantı, Büyükçavuşlu Mahallesi’nden sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren’in çalışmalar ve yapılan hizmetlerle ilgili olarak mahalle halkını bilgilendirmesi ile devam etti. Eren, “2014 yerel seçimlerine hızlı bir şekilde çalışarak ilerleyeceğiz” dedi. AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu da konuşmasında “Sorunları aşma konusunda kafamızda daha birçok proje, daha yapacak çok işimiz var” vurgusunda bulundu. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.