Tarih: 01.01.0001 00:00 747

Protokolden Büyükçekmece Spor'a Ziyaret

Büyükçekmece Spor Kulübünün Bal Liginde finale kalmasından dolayı Büyükçekmece Protokolü kulübü ziyaret ederek tebrik etti.

Protokolden Büyükçekmece Spor
 Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz,Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Garnizon Komutanı Topçu Albay Metin Demir’in gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Akgün Büyükçekmeceli spor kulüplerinin başarılarından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek “Futbolda, basketbolda, bisiklette ve diğer spor dallarında Büyükçekmece’nin farkı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Kültür ve Sanattan sonra Büyükçekmece sporsal faaliyetlerde de ön plana çıkmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.


Pazar günü İstanbul Hasan Polat Stadında Karagümrük’le gerçekleştirecekleri final maçını sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Büyükçekmece Genel Kaptanı Ahmet Atalay “Büyükçekmece tarihinin en önemli maçına başta STK’lar olmak üzere tüm Büyükçekmece halkını bekliyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.