Tarih: 01.01.0001 00:00 1118

Turizm Haftası Kutlandı

Turizm haftası etkinliklerine Avcılar Kaymakamlığı adına ev sahipliği yapan Saide Zorlu Ticaret Meslek Lisesi 15-22 Nisan tarihleri arasında hafta etkinliklerini, 18 Nisan 2012 Çarşamba günü de salon törenini gerçekleştirdi. Hafta etkinlikl

Turizm Haftası Kutlandı
 Törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve pek çok kurum müdürünün katılımının yanı sıra öğrenci velilerinin de ilgisi büyüktü. Hafta etkinliklerinde turizmin ülke ekonomisinde oynadığı büyük rol işlendi. Değişen ve gelişen Dünya turizminin sağladığı ekonomik girdilerin öneminin hızla artmakta olduğu, ülkelerin bu girdileri elde etmek için birbirleri ile yarış ederek, Dünya piyasasındaki pastadan en büyük payı almaya çalıştıkları anlatıldı. Bizim gibi sanayisi az gelişmiş olan ülkelerin turistik kaynaklarını en verimli bir şekilde kullanması gerektiği konusuna ağırlık verildi.

Genç nesilleri bu rekabetin içine çekmek, onlara turizmin önemini anlatmak için her yıl düzenlenen Turizm Haftası, etkinlikleri ile konuyu işlemekte ve dikkatleri turizm konusuna çekerek insanların bu konu üzerinde yoğunlaşmalarını, bu konuyu düşünmelerini sağlamaktadır. Bu anlamda önemi büyük olan hafta etkinliklerinde gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalardaki titizlikten dolayı Avcılar kaymakamımız Sayın Savaş TUNCER, Okul Müdiresi Şükran ŞATLI KOCAMAN başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.